Despre noi

POVESTEA NOASTRA

Producem pantofi de lux din 1993. Manual. Pentru noi, Modessini nu e doar o marca oarecare de pantofi, sau un simplu job. Modessini e o afacere de familie care are in spate o experienta de peste 20 de ani in confectionarea pantofilor de lux. Asemeni pantofarilor de odinioara, lucram pantofii manual, folosind doar piele de cea mai buna calitate din Italia si Portugalia.

Chiar daca dispunem de tehnologie moderna, confectionarea pantofilor de piele necesita in continuare o munca manuala intensa, fiind nevoie de adevarati artizani pentru a obtine un produs cu adevarat impecabil.

In productia pantofilor nostri folosim un tip de cusatura care nu doar le confera un aspect clasic placut, dar ii face si foarte rezistenti. Dupa cateva purtari, acestia se adapteaza formei piciorului tau, devenind astfel foarte comozi.

Colectia de pantofi de lux Modessini imbina ultimele tendinte din moda europeana cu liniile clasice ale pantofilor de tip Oxford si Derby. Daca sunteti in cautarea unei perechi de pantofi care sa va puna in valoare stilul - fie el casual sau elegant - aici vei gasi pantofi de o lucratura impecabila si de un rafinament aparte.