Garantie

Garanţia reprezintă certitudinea calităţii oferite de S.C. Flouro Comex SRL şi se aplică oricărui produs achiziţionat de pe www.modessini.ro. Durata de garanţie este limita de timp care curge de la data cumpărării produsului, până la care producătorul îşi asumă responsabilitatea remedierii sau înlocuirii produsului achiziţionat, pe cheltuiala sa, dacă deficienţele nu sunt imputabile consumatorilor. Pentru produsul achiziţionat, oferim o garanţie de 30 de zile de la data cumpărării. Termenul legal pentru solutionarea reclamatiei in baza garantiei este de 15 zile de la primirea produsului defect. Nicio reclamatie nu va fi luata in considerare daca produsul a fost modificat, prelucrat sau s-a intervenit in orice fel asupra lui.

Instrucțiuni generale de îngrijire si utilizare a încălțămintei

1. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță si se pune într-un loc curat si ferit de praf, umezeală sau surse de căldură.

2. Încălțămintea trebuie curățată si uscată înainte de aplicarea oricărui luciu pentru încălțăminte, creme, preparate contra petelor etc. Când folosiți aceste produse de întreținere, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului acestora.

3. Pentru a crea condiții igienice de purtare si a mări durata de folosire, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 perechi de încălțăminte pe o perioada de o săptămână.

4. Încălțămintea umedă se usucă lent, ferită de contactul direct cu sursele de căldură.

5. Fețele încălțămintei se vor feri de lovituri directe.

6. Talpa încălțămintei se va feri de acțiunea produselor petroliere si a solvenților organici (motorină, ulei etc).

7. Evitați agățarea sau călcarea în obiecte metalice ascuțite, resturi de sticlă etc.

8. Se interzice cu desăvârșire spălarea pantofilor in mașina de spălat.


Curățarea si întreținerea încălțămintei

1. Încălțămintea cu fețe netede sau presate se curăță de praf cu o cârpa moale sau cu o perie, iar petele de grăsime sau alte impurități se îndepărtează cu o cârpa înmuiată intr-o solutie apoasă de detergent(1-2%). Pentru buna întreținere a pielii, după câteva purtări se aplică cu ajutorul unei perii moi sau cu o cârpă, un strat de cremă pentru încălțăminte, după care se lustruiește cu o cârpă moale sau cu o perie.

2. Încălțămintea cu fețe din piele velurată se curăță cu o perie specială pentru acest tip de piele. Nu folosiți apa, pentru ca fața materialului s-ar putea păta.

3. Încălțămintea cu fețe din piele lăcuită sau piei metalizate se curăță de praf cu o cârpă moale, ea trebuie ferită de contactul direct cu solvenții organici (alcool, acetona etc.)

4. Încălțămintea cu fețe textile se recomandă a fi purtată pe timp uscat. După fiecare purtare, încălțămintea se curăță de praf cu o perie de haine uscată, nu se introduce in mașina de spălat rufe. Nu se folosesc înălbitori. Petele pot fi îndepărtate folosind soluție contra petelor specială pentru materiale textile.

5. Încălțămintea cu talpă din piele sau cu tocul îmbrăcat in piele se recomandă a fi purtată numai pe timp uscat si nu poate fi folosită pe drumurile, trotuarele si terenurile cu imperfecțiuni. Nu este recomandată purtarea zilnică.

OBSERVAȚII:

- Încălțămintea nu este un produs impermeabil, recomandându-se purtarea ei pe timp uscat, excepție făcând încălțămintea special creată pentru mediu umed.

- Orice defect cauzat de conducerea autoturismului nu este considerat defect de fabricație. In cazul pantofilor cu talpa din piele, Modessini nu poate fi făcut responsabil pentru defectele apărute ca urmare a imperfecțiunilor drumurilor, trotuarelor si terenurilor sau a condițiilor de umezeală unde s-au folosit pantofii.