Informatii de transport

Livrarea se face prin FAN Courier numai pe teritoriul României, în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii, la adresa specificată de dumneavoastră. Vă rugăm să indicaţi adresa la care puteţi fi găsiţi între orele 9-18, în zilele lucrătoare, livrările efectuându-se doar în această perioadă. Tariful per colet este de 15 RON, iar toate comenzile cu valoare de peste 450 RON beneficiază de transport gratuit. Plata se face in lei, integral, la livrare. În cazul livrării produselor la domiciliu, plata se va face către agentul de curierat care efectuează livrarea. Agentul de curierat este obligat să ofere clientului o chitanţă nefiscală care atestă efectuarea plăţii.

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 16:00 vor fi procesate în ziua următoare.

Comenzile primite după ora 16:00, vinerea, nu vor fi procesate până săptămâna viitoare, luni. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii. Modessini nu se face responsabil pentru întârzierile neprevăzute.