Termeni si conditii


Website-ul www.modessini.ro este operat de către SC FLOURO COMEX SRL, societate înregistrată la Oficiul Comerţului cu numărul J05/571/1994, CUI: RO 5226875, cu sediul social în judetul Bihor, Str Bd. Stefan cel Mare, nr 61, Oradea, România, tel/fax: 0359.426.587, mobil: 0746.138.046.


Prezentul document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.modessini.ro. De asemenea, accesul pe site se va face sub autoritatea termenilor şi condiţiilor prezentate în acest document.


Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator şi achiziţionarea produselor din gama oferită pe site presupun implicit acceptarea tacită şi fără rezerve a acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele şi informaţiile despre acestea şi despre magazin, precum şi de a crea un cont care să servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului în alte scopuri decât cele menţionate este interzisă.


SC FLOURO COMEX SRL poate aduce în orice moment modificări asupra conţinutului site-ului www.modessini.ro, modificări de structura şi accesibilitate, poate sista furnizarea informaţiilor pe site, fără a necesita un acord prealabil şi fără a acorda vreo notificare către utilizatori sau către terţe persoane.


Materialele conţinute în acest site sunt afişate numai pentru scopuri informaţionale şi promoţionale. Acest site este numai pentru uz privat, personal şi non-comercial. Descărcarea sau copierea materialelor de pe acest site este permisă numai pentru uz personal, non-comercial. Nu este permisă reproducerea (exceptând uzul personal, non-comercial), publicarea, transmiterea, distribuirea, afişarea, ştergerea, adăugarea, modificarea, crearea unor lucrări derivate, vinderea sau participarea la vânzarea oricăror materiale din conţinutul acestui site.


Modessini isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.modessini.ro sunt noi, in ambalajul Modessini si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si talon de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Modessini isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta sau in cazul in care intervin alte probleme care impiedica Modessini sa onoreze comanda.